Winchmax terepjáró csörlő 12V 6 tonnás, acélsodronnyal

Akciós ár: 199 000 Ft
Ár: 209 900 Ft

 Raktáron, egy munkanap alatt szállítjuk.

Winchmax 12V terepjáró csörlő. 5896 kg húzóerővel, 24 méter 10mm átmérőjű acélsodronnyal. Nem kínai,  hanem ANGOL gyártmányú terepjáró csörlő. CE jelöléssel ellátva, tehát megfelel az Európai Unió biztonsági, balesetvédelmi követelményeinek.

Ez nem "csak" azért jó, mert nem szakad szét a csörlőnk, amikor azt legkevésbé sem szeretnénk, hanem azért, mert le lehet vele vizsgáztatni a terepjárót. Csörlőinket számlával, garanciával értékesítjük, igény szerint beszereléssel.

A gyenge minőségű csörlőkben általában a csörlőrelé megy tönkre, ez az alkatrész az általunk forgalmazott Winchmax csörlőkben erősen túlméretezett (500 amperes), így rendeltetésszerű használat esetén szinte kizárt ezeknek a csörlőreléknek a leégése.

A csörlőnek a terepjáró összsúlyának dupláját kell tudnia húzóerőben, tehát egy átlagos 2.5 tonna összsúlyú terepjáróhoz, pickuphoz ideális választás ez a 6 tonnás csörlő (a 4.5 tonnás "gagyi" csörlő lehet, hogy néhányszor kihúzza a terepjárót, de nem lesz tartós).

Elvileg ez nem "vizálló" csörlő, de sokéves tapasztalataink alapján egy átlagos, vadászati, offroad célra, vagy autószállító tréler csörlőnek bőven elegendő a vízállósága, eső, felcsapódó víz, patakátkelés sok év folyamatos használat után sem tesz kárt benne. 

Vízálló csörlőnket itt találja, melyek IP68 szabványnak megfelelő vízállósággal rendelkeznek, azaz akár 3 méterrel a víz felszín alatt is csörlőzhet vele...

A csörlő mechanikai részeire élettartam garanciát, az elektronikára 3 év garanciát biztosítunk! (garanciális feltételek itt)

Milyen célra ajánljuk:

  • 2.2-2.8 tonna összsúlyú terepjáró pick-up csörlőnek
  • Autómentő, autószállító csörlőnek
  • tréler csörlőnek

A terepjáró csörlő ára tartalmazza az összes szükséges alkatrészt:

6 tonnás csörlő, 24mx10mm acélsodrony, görgős ablak, felszereléshez szükséges csavarok, vezetékes távirányitó, 2 db rádiós távirányitó, 400A biztosíték, kötélhorog, takaróponyva.

Érdemes áramtalanító kapcsolót is beszerelni a csörlőhöz, itt tudja megrendelni.

Csörlő méret:

  • Hossz: 530 mm
  • Magasság: 170 mm (kuplungkarnál: 218 mm)
  • Szélesség: 155 mm
  • Áttételi arány: 265:1

_13500lb_Picture1winchmax csörlő 6 tonna húzóerő1

 

* Feltüntetett áraink tartalmazzák a 27%-os Áfa-t.

Rendelését telefonon is leadhatja, és szaktanácsadással is állunk rendelkezésére: 

Hívjon a +36 70 649 1973- ös telefonszámon (Hétfőtől-Szombatig 8-18 óra között),

Vagy írjon nekünk e-mailt: info@terepjarofelszereles.hu (24 órán belül válaszolunk)